IIR Kártyapiac 2019 konferencia

2019. április 24., Budapest – Az AperSky Kft., mint hivatalos szponzor részt vett az idei IIR Kártyapiac konferencián. A rendezvény során a résztvevők megismerhették a bankkártya piac újdonságait, legfrissebb trendjeit, illetve cégünk ehhez kapcsolódó szolgáltatásai is bemutatásra kerültek.

A 2019-es IIR Kártyapiac konferencia - melyen cégünk is képviseltette magát – ápr. 16-17-én került megtartásra az Aquaworld Resort Budapest hotelben és az ’Azonnali fizetésen innen, digitalizáción túl’ címet viselte, amely egyben meg is határozta az aktuális témaköröket.

A rendezvény fókuszában többek között a közeljövőben elinduló azonnali fizetések rendszere (AFR), illetve a PSD2, az erős ügyfél hitelesítés (SCA) és Open Banking előírások kártyapiacra történő kihatásai álltak. Emellett szintén említésre méltó szerepet kaptak a napirendben a mobilfizetést, a hűségprogramokat és a banki digitalizációt érintő legújabb innovációk is.

A rendezvényen az AperSky Kft. elsősorban a PSD2 és a MasterCard előírásaiban is szereplő erős ügyfél hitelesítésre alkalmas 3D-Secure szabványi megfelelésre történő felkészítési és tanúsítási szolgáltatásainak megismertetésére fektette a hangsúlyt.

3DS-re vonatkozó szolgáltatásaink részletei az alábbi linken elérhetőek.

PCI 3DS szolgáltatásaink


Kiemelt tudásbázisaink


Ismerje meg a Qualys integrált biztonsági megoldásait!

Tovább »
_________________________________
Tudjon meg többet a PCI DSS megfelelésről!

Tovább »
Minősítéseink
Kiemelt partnereink



© AperSky Tanácsadó Kft.